Portal login

Ons datateam

Ons Data Analytics team staat voor je klaar! Wij adviseren, denk met je mee en begeleiden projecten van A t/m Z. Met een team van gespecialiseerde consultants en analisten is geen vraag voor ons te gek en door de korte lijnen met de klant kunnen wij snel schakelen en nieuwe oplossingen creëren. Ons team is innoverend, jong van geest, divers, leergierig en houdt van gezelligheid.

Wij verbinden technologie met business of beter gezegd: we verbinden data met mensen en mensen met data. Zo laten we data werken voor jouw organisatie!

Image

Samen groeien

Work hard, play hard

Wij geloven dat onze cultuur bijdraagt aan het succes van LinkThings Analytics. Ons team staat voor wat wij willen uitstralen, daarom zijn wij trots op iedereen die bij ons werkt. Samen maken we het onmogelijke mogelijk. Alles in een energieke, open, fijne en warme bedrijfssfeer.

Even over ons...

Wij zijn een jong en groeiend bedrijf gespecialiseerd in dataoplossingen voor diverse bedrijven in de kwekerswereld, uitzendbranche, accountancy, logistiek en ga zo maar door. Wij helpen bedrijven hun datadroom te realiseren en zijn altijd op zoek naar toppers die deze passie met ons delen. Daarnaast hebben wij elke maand een leuk uitje en gaan wij elk jaar op wintersport! Kom jij ook werken bij LinkThings? En sluit jij je aan bij het leukste team van Nederland?

Onze vacatures

Het kan vandaag jouw geluksdag zijn, want wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Gaat jouw hart sneller kloppen van data en heb je ervaring met programma’s als Azure, SQL en Power BI? Dan hebben wij een plekje voor je vrij binnen ons team! Bij LinkThings zijn we dagelijks bezig met het ontsluiten, transformeren, visualiseren en automatiseren van data. Wij maken data gedreven werken voor iedereen mogelijk die hiermee aan de slag wil gaan. Wij werken veel samen en bundelen onze krachten graag. Geen vraag voor ons team is te gek! Met elke maand een LinkDrinks uitje zorgen wij ook voor genoeg ontspanning. Bekijk onze vacatures!