Portal login

Zij gingen je voor

Samenwerking Plan4Flex

Plan4Flex helpt uitzenders hun operationeel proces te verbeteren. In plaats van dat zij heel veel informatie uit de backoffice halen, probeer je dat eerder te verzorgen door operationeel gestuurd te realiseren. Hoe langer je werkt met Plan4Flex hoe meer data je hebt. Plan4Flex liep tegen bepaalde uitdagingen aan. Ze konden sommige data niet op een dynamische manier tonen. Of bepaalde data konden ze niet op een bepaalde periode tonen. LinkThings heeft Plan4Flex geholpen om de visualisatie van data beter te presenteren richting de klant.  

Blijf op de hoogte van het laatste Business Intelligence nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze maandelijks in je digitale inbox!

Datagestuurd werken

Datagestuurd werken is de toekomst. Ook voor uitzendbureaus. Marges worden kleiner, dus moet je strakker en slimmer gaan werken. Alles uit je bedrijfsvoering en mensen halen wat erin zit. Je wil een compleet inzicht hebben in je eigen cijfers en operatie en daar 100% op kunnen vertrouwen. 

Home of People

"De samenwerking met LinkThings ervaar ik als zeer prettig. Dit komt voornamelijk door het enthousiasme dat jullie uitstralen, de gedegen kennis en het doel om ons écht verder te helpen. Jullie team staat zelf ook open voor feedback en verdere ontwikkeling en dat is erg sterk in mijn ogen. Ook vinden wij jullie huisstijl erg tof en zou ik jullie omschrijven als echte doorpakkers!"

Mario Timmerman

Image

Vooruit denken

Wij zijn in staat alle data uit jouw softwarepakket te ontsluiten, te transformeren, te valideren en te visualiseren. Een aantal mooie voorbeelden van uitzendorganisaties die hier gebruik van maken, is dat je ziet dat er meer inzicht is op planning invulling, er meer inzicht is in het verzuim en waardoor is dat nou ontstaan?

Je ziet dat ze steeds verder vooruit gaan denken en dat ze steeds weer nieuwe vragen krijgen. Hoe meer je een dashboard gebruikt, hoe meer die behoefte en invulling gaat groeien. Het wordt alleen maar belangrijker om goed naar die data te kijken. Je gaat steeds meer sturen op data en meer vooruit kijken in plaats van 'wat heb je afgelopen week gedaan'.

Sectorcase

Ben je geïnteresseerd in het verkennen van klant- of sectorcases om jouw organisatie meer data-gedreven te maken? Het lezen van een klant- of sectorcase kan je waardevolle inzichten bieden in hoe andere bedrijven data inzetten om hun besluitvormingsprocessen te verbeteren en betere resultaten te halen.

Door middel van concrete voorbeelden en praktische toepassingen ontdek je hoe Business Intelligence invloed heeft op verschillende aspecten van jouw bedrijfsvoering. Selecteer de case die jij wil bekijken!