Portal login

Zij gingen je voor

Alle data benaderbaar

Alle data vanuit jouw financieel softwarepakket wordt door ons geautomatiseerd en klaargezet in een database. Hierdoor beschik je binnen zeer snel inzicht in de belangrijkste KPI’s van jouw organisatie. Deze database kan je vanuit Power BI gemakkelijk benaderen, waardoor je direct kunt starten met rapportages en dashboards. Op deze manier kan je data tegenover elkaar afzetten, en nieuwe inzichten creëren.

Image

Blijf op de hoogte van het laatste Business Intelligence nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze maandelijks in je digitale inbox!

Rapportages

Wanneer een financieel controler nog niet werkt met een LinkThings dashboard is hij of zij waarschijnlijk veel tijd kwijt aan het maken van handmatige rapportages en Excellijsten. Bij deze manier van werken mis je het dynamisch schakelen tussen producten, klanten en andere variabelen. Per week is iemand toch wel een aantal uur kwijt aan het verkrijgen van deze statische inzichten. Zonde toch? Kies voor een realtime financieel dashboard!

VDA Plant

“De samenwerking met LinkThings is erg prettig. Er wordt gewerkt met een jong team die zich inleeft in de situatie en daarbij een passende oplossing voor zoekt. Het analyseren van data was met de huidige programma’s erg bewerkelijk en leidde tot platte informatie. Met LinkThings kunnen we de cijfers grafisch presenteren, waardoor het gemakkelijk inzichtelijk wordt. Daarnaast zijn controles veel makkelijker uit te voeren en kunnen er kruisverbanden worden gelegd. Al met al is er veel meer inzicht in een kortere tijd te verwerken.”

Patrick van der Wilk

Image

Een financieel dashboard om Professionaliseringsslag te maken

Door te starten met een financieel dashboard maak je een echte professionaliseringsslag binnen jouw organisatie. Met een interactief dashboard worden namelijk alle onderdelen in je softwarepakket optimaal gebruikt. Daarnaast krijg je snel en duidelijk inzicht in processen. En door zelf aan de slag te gaan met het Power BI dashboard doe je meer kennis op in de IT-sector. Ga voor continue verbetering van jouw bedrijf!