Portal login

AGF

Bij LinkThings zijn er veel medewerkers actief die een achtergrond hebben in de AGF en de sierteelt. Wij begrijpen wat de wensen zijn van onze klanten en welke cijfers voor hun belangrijk zijn in de Business Intelligence. Samen verbeteren we jouw bedrijfsprocessen. Denk aan productiviteit van werknemers, inzicht in elk pad, aantal kilo’s wat er hangt per vierkante meter, etc.

Image

Sierteelt

Telers én data is in de praktijk vaak nog een lastige combinatie, terwijl hier een goudmijn op ze ligt te wachten! Het kweken van planten en bloemen is namelijk een complex proces met veel variabelen. LinkThings helpt telers om deze duizenden beslissingen steeds méér te nemen vanuit data inzichten en steeds mínder op basis van gevoel.

Image

Financieel

Meer dan ooit tevoren staan financiële afdelingen onder grote druk om snelle inzichten, duidelijke en betrouwbare financiële rapporten te leveren. Door financiële dashboards te gebruiken, kan een bedrijf alle gegevens snel en in realtime begrijpen en meten. Gegevens binnen handbereik, uitgebreide analyseopties vanaf één toegangspunt.

Image

Logistiek

Als ergens veel data beschikbaar is, dan is het wel in de logistieke sector! Klantinformatie, werktijden, levertijden, planningen, beladingsgraad, on-time, leverschema's, boordcomputergegevens en noem zo maar op! Laat ons al deze waardevolle data overzichtelijk maken in een Power BI dashboard. Dit leidt altijd tot betere inzichten en daarmee ook tot betere bedrijfsresultaten! 

Image

Uitzendbranche

Hoe staat het met de bezetting van mijn huizen? Rijden er auto’s (onnodig) niet volledig gevuld rond? Is mijn werkplanning wel optimaal gemaakt? Met een dashboard laat je in één oogopslag zien hoe je organisatie ervoor staat. Dit bespaart je een hoop handmatig werk en tijd. Begin met de basis en bouw daarop verder!

Image

En meer...

Wij geloven dat data centraal stellen in je bedrijfsprocessen de toekomst is. Voor alle bedrijven. Maak beslissingen op basis van feiten. Koppel je softwarepakket, zoals Exact Online, AFAS, Twinfield, Teamleader, etc. met Power BI en start met rapporteren en analyseren. Wij kunnen elk softwarepakket ontsluiten! Gebruik jij data al optimaal in jouw bedrijf?

Image

Blijf op de hoogte van het laatste Business Intelligence nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze maandelijks in je digitale inbox!