Portal login

Zij gingen je voor

bloemen en planten leverancier
Barreveld klant analytics
Dekker chrysanten logo klant
Optiflor logo klant analytics
VDA plant logo de lier klant
Beekenkamp bloemen en planten klant
JK plant klant
Vreugdenhil Bulbs en Plant sklant
Piet vijverberg logo

Sneller en méer resultaat

Als klanten eenmaal de omslag durven te maken dan vinden ze deze nieuwe manier van werken goud. Een mooi voorbeeld is SV.CO dat al haar databronnen heeft ontsloten en gevisualiseerd in meerdere dashboards. Aan de hand van die dashboards worden verkoop, arbeid, finance en energie separaat bestuurd en bewaakt. Het resultaat hiervan is meer omzet en een aanzienlijke kostenreductie. Opti-Flor bewandelt op dit moment dezelfde route. Ook zij hebben de verandering in gezet om samen met LinkThings meer data gedreven te gaan werken. De bekende Excellijsten hebben plaatsgemaakt voor Power BI (Business Intelligence) Dashboards gebaseerd op verschillende databronnen.

Gemak, inzicht en rust

Door het Power BI dashboard van LinkThings krijgen kwekers inzichtelijk wat er echt gebeurt met hun producten. Daarbij krijgen zij ook direct inzicht in al hun klanten en de bijbehorende afzet en prijzen. Op deze manier kunnen bedrijven precies zien waar hun mogelijkheden tot groei liggen. 

SV.CO

“Gemak dient de mens, eindelijk een oplossing dat ons met één klik inzicht geeft in onder andere verkoop per klant, product, ordergrootte en omzet. Met deze Power BI oplossing hebben we met één klik het juiste inzicht van onze verkoop binnen handbereik. Dit gaat ons verder helpen in deze markt van kleinschaligheid en in onze grote diversiteit van producten”.

Jelle Strijbis

Image

Just change IT

Kwekers die beginnen met LinkThings Analytics zijn er in het begin altijd van overtuigd dat ze precies weten met welke snelheid hun soorten groeien door het jaar heen. Maar na een half jaar data verzamelen blijkt dat ze er gemiddeld 16% naast zitten! Dit betekent dat planten en bloemen gemiddeld 16% langer of korter stonden dan gepland. Dat dit grote gevolgen heeft voor de operationele efficiëntie van de kas zal duidelijk zijn.

Wij helpen kwekers om steeds dichter bij de werkelijkheid te plannen en daarmee de beschikbare ruimte efficiënter te benutten. Als de data op orde is in een bedrijf dan is dit echt een versneller voor het bedrijf. Meerdere afdelingen gaan hiervan profiteren. Zo kan je  jouw business naar het volgende niveau tillen.

De oplossingen die LinkThings aandraagt stellen ondernemers in staat aan de juiste knoppen te draaien en zo de bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dat geldt voor kwekers, maar net zo goed voor uitzendbureaus en verzekeraars, want ook die kom je tegen op hun klantenlijst, waarop inmiddels meer dan 100 namen prijken.