Portal login

Zij gingen je voor

Looye kwekers honingtomaten
Combivliet klant in tomaten AGF
Klant in exotisch fruit
4Evergreen kweker in Westland
VD Holland AGF klant
Meijer patato klant
Rainbow Growers Group AGF klant
Vitensa AGF klant
Farmpack klant AGF sector

Nieuwe inzichten

Wil jij betere en nieuwe inzichten in productiviteit van oogsten, progressie in de kas, arbeidsregistratie, meerdere locaties en financiële cijfers? LinkThings kan alle wensen visueel inzichtelijk maken in een Power BI dashboard. Met een paar klikken kan je hiermee de benodigde bedrijfsgegevens inzien. 

Het integreren van nieuwe inzichten in dagelijkse werkzaamheden is een belangrijke stap in de transitie naar een data gedreven organisatie. Op basis van alle inzichten in onze Power BI dashboards kan je de juiste acties ondernemen.

Image

Interactieve dashboards

Klanten komen vaak naar ons met de vraag of wij ze kunnen helpen bij het creëren van informatieve en interactieve dashboards. Wij zorgen ervoor dat alle data constant wordt ververst, zonder tussenkomst van handmatig werk zoals exports of overtikken. Dit kunnen wij doen voor meerdere softwarepakketten, zodat deze met elkaar gekoppeld worden. Denk bijvoorbeeld aan een GreenCommerce, Twinfield en Excel. Al deze gegevens komen door ons samen tot een realtime visueel dashboard.

Rainbow Growers Group

Voorheen maakten wij veel gebruik van Excel en een zelfgebouwd Power BI systeem. Als we dit vergelijken met de dashboards van LinkThings is alles nu een stuk betrouwbaarder en helpt mee om tot nieuwe inzichten te komen. Door de samenwerking met LinkThings hebben wij veel kennis naar binnengehaald. Door deze keuze hebben wij een zeer grote professionaliseringsslag gemaakt.

Je merkt in de tuinderswereld dat ondernemers met vakmensen willen samenwerken. In deze wereld is mond-tot-mond reclame belangrijk. Je adviseert elkaar bij andere tuinders en LinkThings heeft een goede naam in deze wereld.

Mark Brekelmans

Image

Steeds meer data

We zien allemaal dat de hoeveelheid data enorm snel groeit. Dit gebeurt doordat we steeds meer zaken vastleggen. Kies daarom voor een optimale, transparante en inclusieve besluitvorming en wordt samen groter, sterker en innovatiever.