Portal login

Wat leer je tijdens deze webinars?

Elk webinar heeft zijn eigen BI thema en we proberen tijdens elk webinar dat thema zo goed mogelijk toe te lichten. Denk hierbij aan thema's zoals: het belang van datakwaliteit en dataverzameling, waarom een datawarehouse onmisbaar en case studies van bedrijven. Dit zal worden gedaan aan de hand van voorbeelden en tijdens sommige webinars zullen ook bepaalde zaken voor worden gedaan. De webinars zijn daarnaast interactief en je kan tijdens de webinars vragen stellen, die we tussendoor of op het einde zullen beantwoorden. 

Volgende webinar

In het volgende webinar gaan we starten we met het onderwerp: Hoe Business Intelligence (BI) jouw bedrijf kan transformeren. We laten zien waarom BI anno 2024 onmisbaar is voor bedrijven en wat de voordelen zijn. Ook laten we de onderdelen binnen BI zien en waarom je het BI proces goed wilt inrichten.

Webinar LinkThings Analytics

Alle onderwerpen

Tijdens onze reis gaan we verschillende onderwerpen behandelen, de onderwerpen staan nog niet allemaal vast, dus mocht je suggesties hebben zijn deze altijd welkom.

  • Hoe ETL processen de basis vormen voor BI;
  • Het belang van datakwaliteit en dataverzameling;
  • Wat is een datawarehouse en waarom is een datawarehouse onmisbaar;
  • Best practices om je teams BI te laten omarmen;
  • Uitdagingen bij implementatie en de oplossingen;
  • Echte voorbeelden hoe BI kan helpen bij het nemen van datagedreven beslissingen;
  • Principes van datavisualisatie, creatief omgaan met data;
  • Case studies van bedrijven in verschillende sectoren.

Inschrijven webinar

Je hoeft van te voren niets voor te bereiden voor deze webinar. Mocht je van tevoren al wat vragen hebben is dit wel handig om te noteren, zodat je deze tijdens het webinar kan vragen.
De webinar start om 14:00 uur en sluit af om 15:00 uur. Je krijgt een herinnering via teams en je kunt de webinar eenvoudig bijwonen door op de link te klikken die meegestuurd zal worden.
Klik hieronder om je in te schrijven voor de webinar.