Portal login

Waarom deze Power BI cursus?

Voor veel zaken als rapporteren en data-analyses is Power BI uitgebreider, interactiever en effectiever dan bijvoorbeeld Excel. Dat maakt Power BI voor iedere organisatie toegankelijk om mee te werken. Andere voordelen van Power BI zijn betrouwbaarheid, innovativiteit, gebruiksvriendelijkheid en continuïteit. Daarnaast wordt Power BI op dit moment gezien als de leider binnen de Business Intelligence platformen en voldoet dit aan een hoge veiligheidsstandaard.

De mogelijkheden zijn eindeloos met deze Power BI training!

Wat leer je tijdens deze Power BI cursus

Het is voor bedrijven steeds belangrijker om goed geïnformeerde beslissingen te maken op basis van kloppende data. Onze Power BI training biedt je de vaardigheden en kennis die nodig is om gegevens om te zetten in bruikbare inzichten. Je leert hoe je data kunt analyseren en visualiseren. Door gebruik te maken van Power BI kan je daarbij ook heel snel bruikbare rapporten maken, die je kunnen helpen bij het maken van datagedreven beslissingen.

Tijdens deze Power BI cursus ben je zeer interactief bezig met data. Je leert alle relevante zaken over data-analyse en hoe dit toegepast kan worden binnen jouw organisatie. Wanneer je de integratie van gegevens vanuit verschillende bronnen goed kan uitvoeren, is het dus makkelijker om de bedrijfsdata in rapporten weer te geven. Daarbij helpt dit dus om waardevolle en actuele data uit deze rapporten te halen.

Plan direct

Ter voorbereiding voor deze Power BI cursus zijn een aantal zaken van belang:

De cursus start om 09.00 uur en sluit af om 16.30 uur. Je wordt verwacht op locatie ABC Westland 145 in Poeldijk. Bij deze cursus zit een lunch inbegrepen en aan het eind van de cursus ontvangen alle deelnemers een Power BI certificaat. De kosten voor deze cursus zijn €495,- (ex btw) per deelnemer. 

Selecteer in het formulier op welke datum jij wil deelnemen!

Wil jij meer weten over deze cursus?

Mail dan naar info@linkthingsanalytics.com of bel naar 06-30323535.