Portal login
0
+

Bedrijven werken met Analytics, waaronder:

Wat is een Power BI dashboard?

Het is een krachtige tool ontwikkeld door Microsoft. Door Business Intelligence (BI) wordt het mogelijk gemaakt om je bedrijfsgegevens te verzamelen, te transformeren en te visualiseren op een manier die duidelijk is voor iedereen.

Het maakt het mogelijk om complexe data om te zetten naar begrijpelijke, overzichtelijke en interactieve dasboards. Met deze dasboards kan je heel eenvoudig data gestuurde beslissingen nemen die je kunnen helpen bij het groeien van je bedrijf.

De belangrijkste voordelen van een Power BI dashboard:

01

Realtime inzichten

Met een op maat gemaakt Power BI-dashboard krijg je real-time inzichten in al je cruciale bedrijfsprestaties. Je kunt trends volgen, belangrijke indicatoren bijhouden en al je bedrijfsprocessen efficiënt beheren.
Hierdoor is het makkelijker om beter geïnformeerde beslissingen te nemen om je bedrijf te goede richting op te sturen.

02

Krachtige visualisatie

Wanneer je een software pakket gebruikt, is het vaak lastig om je gegevens in een duidelijk en mooi overzicht te krijgen. Daarbij kan het zijn dat ze moelijker te begrijpen zijn.

Met Power BI kunnen wij al jouw ruwe data omzetten in krachtige visuele grafieken, diagrammen en dashboards. Dit maakt het veel gemakkelijker om op deze te sturen, de data te begrijpen en om de data te delen binnen je organisatie.

03

Maatwerk

Alle bedrijven zijn uniek. Daarom is het essentieel voor ons om jullie Power BI dashboards naar jullie wensen aan te kunnen bieden. Je hebt de mogelijkheid om een standaard dashboard te gebruiken, of deze helemaal aan te passen naar jouw wensen. Zo kunnen wij de dasboard zo instellen dat de belangrijkste KPI’s voor jouw bedrijf volledig inzichtelijk gemaakt worden. Wij kunnen jouw dashboard dus volledig instellen naar jouw behoeften en doelstellingen.

04

Verbeterde efficiëntie

Het is mogelijk om met Power BI al je gegevens te importeren en te transformeren. Dit kan je uiteindelijk erg veel tijd besparen bij het overnemen van je data en maakt de kans op fouten daarbij een heel stuk kleiner.

De softwarepakketten

Waarom werken jullie met Power BI?

Power BI is onmisbaar is de wereld van dasboards. Het werkt uitstekend samen met de software van microsoft. Maar de belangrijkste redenen waarom wij met Power BI werken, zijn:

  • Het is erg veilig en maakt gebruik van end-to-end beveiliging;
  • Snel te implementeren: zo kunnen wij ervoor zorgen dat jouw dasboard snel klaar staat.

Onze werkwijze om jouw Power BI dashboard te realiseren!

Van ruwe data naar waardevolle inzichten binnen 48 uur. Als je bij ons jouw Power BI dashboard laat maken krijg je direct inzicht in de belangrijkste KPI’s, waar je nu veel eenvoudiger op kunt sturen.

1. Connect met jouw softwarepakket

Met één druk op de knop wordt alle data geautomatiseerd en klaargezet in een database. Hierdoor starten wij direct met het ontwikkelen van jouw interactieve Power BI dashboard.

2. Wij maken een koppeling met jouw softwarepakket
3. Wij verzamelen de data in een datawarehouse
4. Wij visualiseren de data in een dashboard
5. Wij maken van dit dashboard een rapportage
6. Oplevering van jouw dashboard rapportage
Verschillende softwarepakketten

Wij zijn in staat alle softwarepakketten te ontsluiten en met elkaar te koppelen. Herken jij de softwarepakketten binnen jouw bedrijf? Of heb jij er nog één die er bij ons nog niet tussen staat? Laat het ons vooral weten! Wij maken alles inzichtelijk voor jouw organisatie.

 
 

Geen demo, maar direct aan de slag!

 

Energie

HR

Uitzendbranche