Portal login

Maak data eenvoudig, leuk en visueel

Het is belangrijk om je te realiseren dat data gedreven werken geen eindbestemming is maar een continue reis naar verbetering. Elk proces wat je optimaliseert geeft je data en inzichten waarmee je weer nieuwe verbeteringen kunt aanbrengen. En die nieuwe data geeft je ook een steeds beter beeld van je eigen organisatie, je klantwensen en je producten.

Door het gebruik van een datavisualisatie zorgen wij ervoor dat we de eindeloze lijsten aan cijfertjes kunnen omzetten naar een leesbare uitvoering. Dit maakt werken met data voor iedere afdeling binnen jouw organisatie eenvoudig en leuk. Het visualiseren en het analyseren van de gegevens vindt plaats in onze LinkThings Portal. In deze Portal kunnen één of meerdere Power BI dashboards worden weergegeven, zodat er binnen enkele klikken direct inzicht is in verschillende vraagstukken.

Voordat alle gegevens gevisualiseerd kunnen worden gaan er nog een aantal belangrijke stappen vooraf. Wij ontsluiten, transformeren en modelleren altijd eerst de data van jouw softwarepakket. Dit loopt uiteen van een Excel sheet tot een volledig data warehouse. Elke data gerelateerde vraag kan door ons worden uitgevoerd. Dit is de reden waardoor wij onze klanten keer op keer verbazen met onze kennis.

Benieuwd naar meer?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van deze BI tool voor jouw organisatie? LinkThings zorgt ervoor dat je zo effectief mogelijk met je gegevens aan de slag kan gaan. Dit doen wij voor elke sector! Kennismaken?

Image

Softwarepakketten koppelen

Bedrijven gebruiken vaak meerdere softwarepakketten die niet met elkaar communiceren. Een pakket voor urenregistratie, één voor de boekhouding, één voor sales, etc. Handmatig worden er allerlei gegevens (misschien wel dubbel) ingevoerd. Dit kost tijd en veel geld! Wanneer je deze softwarepakketten met elkaar koppelt automatiseer je deze bedrijfsprocessen. Met een slimme software koppeling tussen bestaande en/of nieuwe applicaties wordt het hele werkproces beter en sneller, waardoor er veel efficiënter gewerkt kan worden. 

Bij LinkThings gebruiken we verschillende technieken om databases en/of (maatwerk) software met elkaar te koppelen. Een aantal pakketten beschikken over een API (Application Programming Interface). Een software-interface die ervoor zorgt dat twee of meer applicaties, programma’s of systemen met elkaar kunnen communiceren. Oftewel: data ophalen en versturen. Heeft jouw softwarepakket geen API beschikbaar? Geen probleem! Wij hebben de kennis en ervaring om elk softwarepakket met elkaar te koppelen.

Hieronder staan de softwarepakketten die wij kunnen ontsluiten en met elkaar kunnen koppelen. Naast deze softwarepakketten zijn wij in staat om bijna elk softwarepakket te ontsluiten. Niks is voor ons te gek! Herken jij de softwarepakketten binnen jouw bedrijf? Of heb jij er nog één die er bij ons nog niet tussen staat? Laat het ons vooral weten! Wij maken alles inzichtelijk voor jouw organisatie.

Image

AGF-software

Energie-software

ERP-software

HR-software

Financieel-software

Logistiek-software

Uitzendbranche-software

Overig-software