Portal login

Wat is Business Intelligence?

Business Intelligence (BI) helpt organisaties bij het nemen en onderbouwen van operationele en strategische beslissingen. Het zet grote hoeveelheden data om in bruikbare en inzichtelijke informatie, zodat jij optimaal inzicht krijgt in je bedrijf. Met deze inzichten kan je beslissingen nemen op basis van data en niet meer vanuit het onderbuikgevoel.

Power BI is de tool die wij gebruiken voor onze klanten. Power BI wordt als leider gezien binnen de Business Intelligence platformen en voldoet aan een hoge veiligheidsstandaard.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van deze BI tool voor jouw organisatie? LinkThings zorgt ervoor dat je zo effectief mogelijk met je gegevens aan de slag kan gaan. Dit doen wij voor elke sector! Kennismaken?

Business Intelligence specialist
Business Intelligence specialisten

Data gedreven werken

Tegenwoordig is data gedreven werken een populair onderwerp. Als bedrijf ontkom je er niet meer aan om naar een data gedreven organisatie te groeien. Wat kun je op korte termijn aan businesswaarde creëren? Welke impact heeft data op je organisatie, klanten en leveranciers? Hoe gaan jouw mensen om met verandering?

Kritische punten waar je naar moet kijken als je gaat starten met data gedreven werken. Je moet weten dat er een hoop zaken binnen je bedrijf veranderen. Het is een investering om nog beter te presenteren. Deze garantie heb je namelijk als je beslissingen neemt op basis van data. Wij helpen je graag om laagdrempelig te starten door direct aan de slag te gaan met onze standaardoplossingen. Ben jij al verder in dit onderwerp? Dan hebben wij passende maatwerkoplossingen.

Koppelingen met Business Intelligence

Binnen 48 uur kan jij al profiteren van een standaard Business Intelligence dashboard voor het softwarepakket waar jij inzicht in wil. Denk hierbij aan Exact Online, Plan4Flex, Easyflex, Twinfield, Teamleader etc. Tientallen pakketten hebben wij in onze Marketplace staan die jij direct kan aanschaffen.

Je kan het Power BI dashboard zelfs 30 dagen gratis gebruiken! Het Power BI dashboard geeft je inzicht, overzicht en controle. Ervaar de kracht van Business Intelligence met onze standaard dashboards en wordt een expert in het gebruik hiervan. Benieuwd naar onze Marketplace?

Power BI dashboard op telefoon
Overleg over maatwerk

Maatwerk

Een Business Intelligence dashboard geeft je nieuwe inzichten om sneller je doelen te bereiken. Onze standaard dashboards geven vaak al de gewenste inzichten, maar het kan zijn dat er nog iets aan toegevoegd moet worden. Door onze kennis en ervaring hebben wij al heel wat wensen van onze klanten gehoord.

Wij zijn jouw Business intelligence specialist en schrikken niet van lastige data, daarom kunnen wij alles bouwen in jouw dashboard. Dit noemen wij maatwerkoplossingen.