Portal login

Business Intelligence

BI Tool

Met BI tools breng je data over jouw bedrijf overzichtelijk in kaart, zodat je in één oogopslag kunt zien waar eventuele problemen zitten en hoe je deze kunt oplossen. Door middel van Power BI wordt er naar verbanden gezocht, zodat onze analisten toekomstige verbanden en patronen kunnen voorspellen.

Wat kan je doen met Power BI?

Tegenwoordig draait alles om gegevens en zakelijke beslissingen worden niet gebaseerd op meningen, maar op feiten. Grote hoeveelheden gegevens maken wij inzichtelijk en visualiseren wij met Power BI van Microsoft. Hierdoor krijg je onder meer effectieve managementrapportages. Voorheen deed je dat misschien in Microsoft Excel, maar dat behoort met deze tool tot de verleden tijd.

Koppelingen

Soms gebruiken bedrijven wel meer dan vier verschillende softwarepakketten. Door middel van een slimme koppeling kunnen wij deze data combineren en inzichtelijk maken in één omgeving. Dit is dé uitkomst voor iedere organisatie.

Benieuwd naar meer?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van deze BI tool voor jouw organisatie? LinkThings zorgt ervoor dat je zo effectief mogelijk met je gegevens aan de slag kan gaan. Dit doen wij voor elke sector! Kennismaken?

Image

Cursus

Power BI cursus

Sinds 2023 zijn wij gestart met het geven van Power BI cursussen. Wij merken vooral dat veel accountants, accountmanagers, (financial) controlers en IT managers meer uit Power BI willen halen. Bijvoorbeeld om bedrijfsprocessen te verbeteren of om bij klanten beter advies te kunnen geven. Na het volgen van deze cursus ben je in staat om relevante dashboards te maken en vergaar je diepgaande kennis over het importeren, opschonen en bewerken van data in Power BI.

Wij zijn van mening dat ieder bedrijf verder komt met data-analyse. Ons doel is om jouw te enthousiasmeren door samen de mogelijkheden van data-analyse te ontdekken. De mogelijkheden en tools zijn eindeloos met data-analyse!

Machine Learning

Predictive Analytics

Predictive Analytics helpt bedrijven om met een redelijke mate van nauwkeurigheid naar de toekomst te kijken. Dit was altijd al belangrijk, maar nog nooit was het zo essentieel als nu. Wil jij meer weten over Predictive Analytics, Big Data en aan de slag om voorspellende modellen te ontwikkelen en te implementeren? Wij leggen het graag aan je uit!

Image